Levný odšťavňovač bobulovin - na rybíz a maliny
Lis na ovoce dokáže s přehledem zpracovat až 30 kg rybízu za hodinu. Podobně zvládá jahody, maliny, borůvky, angrešt, ostružiny a ostatní drobné ovoce. Oddělí maximum šťávy a odpadní vláknina zůstane téměř suchá.
Odšťavňovací Combi lis umožňuje připravovat také pyré, kaše, džemy, želé a povidla. Odděluje jádra, slupky i stonky. Jeho seřizovací mechanismus reguluje hustotu odpadu.
Jupiter je téměř jediný specialista na zpracování velkých i malých bobulovin s obsahem peciček a jader, která jiným odšťavňovačům působí potíže. Vytváří tlak rotací pomocí lisovací šnekové hřídele. Je vybaven nožem se čtyřmi čepelemi a děrovaným kotoučem pro řezání a drcení ovoce a zeleniny.
