Křupavé bagety

Příprava křupavých domácích baget s kuchyňským robotem Ankarsrum.  Jejich zlatavá kůrka a měkká vnitřní textura uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Příprava těchto baget doma umožňuje využít čerstvé suroviny a přizpůsobit recept podle vlastních preferencí, což přináší neporovnatelnou chuť a vůni. Není nic lepšího než si vychutnat čerstvě upečenou bagetu...

Domácí bageta, jak na ni?

Na přípravu 4 kusů baget budete potřebovat:

  • 500 ml vody
  • 2 a 1/4 lžičky sušeného aktivního droždí nebo 25 g čerstvých kvasnic
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce soli
  • 5 1/2 šálků mouky

Postup naleznete níže ve video receptu nebo v originální knize receptů Ankarsrum, která je součástí balení tohoto multifunkčního kuchyňského robotu.

Kuchyňský robot Ankarsrum pro přípravu domácích baget

Doporučené produkty

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše