Křupavé bagety

Příprava křupavých domácích baget s kuchyňským robotem Ankarsrum.

Na přípravu 4 kusů baget budete potřebovat:

  • 500 ml vody
  • 2 a 1/4 lžičky sušeného aktivního droždí nebo 25 g čerstvých kvasnic
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce soli
  • 5 1/2 šálků mouky

Postup naleznete níže ve video receptu nebo v originální knize receptů Ankarsrum, která je součástí balení tohoto multifunkčního kuchyňského robotu.

Kuchyňský robot Ankarsrum pro přípravu domácích baget

Doporučené produkty

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše