Fermentor Kuvings Vás srdečně zve ke zdravému stolu!

Z Vašich čerstvých ingrediencí pro Vás Fermentor Kuvings připraví pochoutky zdravé a delikátní chuti – jogurt na míru, nadýchaný domácí sýr, ale i pickles – fermentovanou zeleninu a ovoce delikátní chuti, ovocné víno, enzymový sirup či ocet. Fermentor Kuvings ví, jak připravit toto zdravější, podomácku vyrobené jídlo, a to originálně a bez ztráty Vaší energie – stačí stisknout jen jediné tlačítko! 

Fermentor Kuvings

Nadchněte se pro práci s Fermentorem Kuvings, která je natolik snadná, že vlastní energii můžete věnovat jen vytváření vlastních variant příchutí.

V čem je Fermentor Kuvings tak výjimečný? Dokážete s ním proměnit každé Vaše jídlo v delikátní, a to rychle, levně, z čerstvých, domácích ingrediencí – to je trend v našich kuchyních!

Fermentor Kuvings

Chcete mít celoročně po ruce křupavou zeleninu, která si stále uchovává výživové hodnoty, jaké obsahuje při sklizni? Myslíte na své zdraví a chcete si bez námahy vytvořit pokrmy z čerstvých ingrediencí? Nejlépe z těch, které máte doma? Nechcete, aby Váš jogurt byl vyráběný průmyslovým způsobem, během něhož mnohdy ztrácí nejprospěšnější složky pro Váš organismus? Chcete si být jistí, že je Váš jogurt správně zakysaný, bez barviv, sladidel, aromat, konzervačních látek či zahušťovadel, a neztrácet čas hlídáním teploty a balení sklenic do obalů, které teprve pak vytváří správně prostředí pro vznik prospěšných bakterií? Je libo také chuťově výrazný ocet či enzymový sirup, který ochraňuje naše buňky před předčasným stárnutím?

Připravte si tedy místo na Vaší kuchyňské lince pro Fermentor Kuvings!

S Fermentrorem Kuvings si připravíte: 

  • Jogurt plný překvapení
  • Nadýchaný, krémově jemný sýr s perfektní konzistencí 
  • Chuťově výrazný ocet, který zachová si potřebné živiny v něm luhovaných ingrediencí
  • Enzymový sirup ochraňující naše buňky před předčasným stárnutím
  • Víno s okouzlující sladkou ovocnou vůní
  • Pickles – nakládanou zeleninu a ovoce s poctivou a stále svěží chutí

JOGURT

Stačí se jen koupit mléko a živou aktivní složku (jogurt nebo bakteriální kultury), připravit mix ingrediencí dle Vaší chuti, stisknout jediné tlačítko a tím získat z jogurtu to nejlepší!

Fermentor Kuvings udržuje během procesu výroby ideální, nízkou teplotu pro přirozené zrání jogurtu.

Proces fermentace při nízkých teplotách je velmi důležitý! Pokud tento mléčný výrobek zahříváme předepsanou dobu při vhodné teplotě, množí se v mléce bakterie, které během procesu kvašení přemění cukr (laktózu) na kyselinu mléčnou. Správně vzniklý zakysaný jogurt (obohacen o probiotika) působí blahodárně na střevní mikroflóru člověka a patří k nejběžnějším funkčním potravinám na světě! Vytváří zde totiž prostředí, v němž se mikrobi způsobující infekce šíří mnohem obtížněji. Jogurtovač Kuvings zpracovává jogurt procesem, jehož výsledkem bude správně zakysaný hustý jogurt, pevná hmota, nikoli pouze bílá řídká kaše. Tedy jogurt, který je označován jako "řecký jogurt". 

Řecký jogurt" patří mezi pět nejzdravějších jídel světa. Má výraznější chuť než klasický bílý jogurt a hustější strukturu, touto konzistencí se podobá sýru. Obsahuje 2x více bílkovin než běžný bílý jogurt, 3x více vápníku, méně sacharidů, na rozdíl od běžného bílého jogurtu je tučnější a obsahuje více kalorií, což je dáno jiným způsobem procesem vzniku a jeho texturou. 

Čerstvě vzniklý jogurt poté smíchejte s oblíbeným čerstvým tuzemským ovocem, např. borůvkami, třešněmi, banánem či více exotickým mangem, kokosem, abyste si pochutnali na odlehčeném jídle. Pro zážitek z dezertu smíchejte jogurt s džemem, zavařeninou či medem, přidejte oříšky či vanilku. Pro opravdu bohatý pokrm rozetřete jogurt na pečivo, např. na kousek bagety či bagel a nechte se okouzlit výraznou chutí.

Součástí balení výrobku je přiložená kniha receptů, ve které můžete najít kompletní inspiraci pro výrobu jogurtu, nebo si vytvořte ten Váš – chuťově pestrý a originální nevšedními variacemi ingrediencí.

Zákazníci s potravinovou alergií na živočišné mléko nebo s intolerancí laktózy mohou nahradit mléko sojovým mlékem a vyrobit si oblíbenou bezmléčnou náhradu jogurtu.

Nezapomínejme, že v souladu s moderními způsoby stravování jogurt může posloužit jako náhrada jiných, organismus zatěžujících potravin – palačinku si ozdobte ne šlehačkou, ale výtečným hustým domácím jogurtem doplněným o čerstvé ovoce, zkuste poznat rozdíl mezi průmyslově vyráběnou zmrzlinou s rostlinnými tuky a krémovou i svěží zmrzlinou vyrobenou z domácího jogurtu, v zeleninovém salátu nahraďte majonézu domácím jogurtem, bílým či dochucený kapkou medu a Váš salát zůstane opravdu zdravý.

Jogurtové osvěžení je zkrátka třeba!

SÝR

Sýr, takzvaně "nejlepší jídlo, které nám Bůh dal", je plný výživných látek, které člověk potřebuje, a to včetně vápníku, minerálů, vitamínů a bílkovin. Můžete si vychutnat speciální sýrový pokrm dle Vaší nejlepší chuti, stačí jen přidat oblíbené ovoce a zeleninu, například jahody či mrkev.

 

OCET

Ocet, nazývaný také "zázračná voda z přírody", je hojně užíván jako základní druh koření, konzervační látka nebo jako medicína/lék. Ocet, který je obohacený o přírodní chuť v něm vyluhovaných ingrediencí, můžete použít k přípravě pokrmů nebo ho jednoduše smíchejte s vodou s perlivou či neperlivou vodou a přetvořte Váš běžný recept v zázračný.

 

ENZYMOVÝ SIRUP

Enzymy nám pomáhají vstřebávat výživné látky z čerstvého ovoce a zeleniny, tedy vitamíny a minerály. Enzym, který nám umožňuje vnímat vůni a sladkou chuť těchto potravin, je zároveň prospěšný při trávení i látkové přeměně a vstřebávání prospěšných látek. Tímto náš organismus ochraňuje před předčasným stárnutím. 

OVOCNÉ VÍNO

Jedinečnost ovocného vína před samotnou degustací vychutnáte už jen samotným pohledem. V jeho přípravě je nejvýraznější předností možnost přichystat si jej přesně z toho ovoce a likéru, které máte rádi a které chcete využít i později jako samostatnou ingredienci. Ze sezonních produktů můžete připravit zdravé a sladké víno, které vám zpříjemní momenty v kterékoli části roku. Použijte například zelené blumy v létě a ženšen nebo kustovnici cizí v zimních měsících. 

NAKLÁDANÁ ZELENINA A OVOCE

Nakládaná zelenina či ovoce, zvaná také pickles, jsou již dlouhou dobu oblíbenou variantou ve východní i západní kultuře. Připravíte-li si zeleninu či ovoce na tento způsob, můžete si čerstvosti sezonních produktů užívat po celý rok. Udělejte si tuto pochoutku z vašich oblíbených ingrediencí, a to od okurek po řepu, z různých druhů ovoce i sezamových semínek.

Vaše dokonalé jídlo – přiblíží Vás přírodě a ušetří čas.
Jezte správně a vyváženě, ciťte se povzneseně!

Fermentor Kuvings je správným a snadným, první krokem k Vašemu vyrovnanému životnímu stylu.

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše