Domácí chléb
S kuchyňském robotem Ankarsrum zvládnete upéct domácí chléb s vlastnoručně umleté mouky a to díky přídavnému mlýnku Ankarsrum.
Na výrobu křupavého chleba budete potřebovat:
● 50 g droždí
● 500 ml vody
● 2 lžíce medu
● 2 lžíce olivového oleje
● 2 lžičky soli
● 720 g mleté pšenice
 
Postup:
- Pšeničná zrna rozemelte v mlýnku na obilí v Ankarsrum, nastavte na nejjemnější mletí.
- Nerezovou nádobu umístěte na motorovou základnu kuchyňského robotu Ankarsrum. Do nádoby vložte hnětač na těsto společně se stěrkou na těsto.
- Přidejte droždí a vodu.
- Po té přidejte med, olivový olej, sůl a mouku.
- Nastavte časovač na 8 minut.
- Zakryjte mísu a nechte těsto 30 minut kynout.
- Těsto položte na dobře pomoučený povrch a rozdělte ho na 4 stejné kusy.
- Vytvarujte bochníky o průměru asi 20 cm.
- Doprostřed každého bochníku vytvořte důlek, posypejte jemně moukou, zakryjte a nechte 30 minut kynout.
- Předehřejte si troubu na 225°C.
- Chléb pečte v troubě po dobu asi 12–15 minut.
- Po upečení nechte chleba vychladnout.
 
  Filtrace vody
 Filtrace vody  Čističky vzduchu
 Čističky vzduchu  Mixéry a blendery
 Mixéry a blendery  Kuchyňské roboty
 Kuchyňské roboty  Odšťavňovače
 Odšťavňovače  Kávovary
 Kávovary  Mlýnky a vločkovače
 Mlýnky a vločkovače  Výroba mléka a másla
 Výroba mléka a másla  Vaření a pečení
 Vaření a pečení  Pece na pizzu
 Pece na pizzu  Fritézy
 Fritézy  Grilování Teppanyaki
 Grilování Teppanyaki  Kvašení a nakládání
 Kvašení a nakládání  Láhve a jídelní boxy
 Láhve a jídelní boxy  Kuchyňské nože
 Kuchyňské nože  Dřevěné desky a tácy
 Dřevěné desky a tácy  Vakuovací sady Air Tender
 Vakuovací sady Air Tender  Sušičky potravin
 Sušičky potravin  Speciální produkty
 Speciální produkty  VÝPRODEJ
 VÝPRODEJ  
  
  
  
  
  
  
  
 