Velmi lehké pánve COMBEKK zaujmou svým designem z černého recyklovaného hliníku. Profesionální úprava povrchu keramikou dodává této pánvi perfektní a udržitelný povrch pro snadné vaření. Povrchová úprava je bez přítomnosti PFAS a BPA, což činí tuto pánev ideální pro přípravu palačinek, vajíček a všech pokrmů, které by mohly na dno přichytit.

Osvědčte si tuto pánev sami a již nikdy nebudete toužit po jiném. Stane se nezbytnou součástí každé kuchyně. Pevné okraje umožňují snadné servírování hotových pokrmů.

Pánev s průměrem 32 cm je vhodná pro smažení menších palačinek, vajíček, ořechů či jiných menších pokrmů. Keramické pánve ALU-Y jsou vyrobeny z minimálně 70 % recyklovaného hliníku, rukojeť je velmi pohodlná a vyrobená z 100% recyklovaného bakelitu. Silná povrchová úprava zaručuje vynikající odolnost této pánve. Je vhodná pro všechny druhy vařičů, včetně indukce.

Tento model je dostupný ve čtyřech velikostech: 20 cm, 24 cm, 28 cm a 32 cm. Vhodný pro všechny typy varných desek, včetně indukčních.

Doporučení pro vaření a péči o keramické nádobí Combekk

Před prvním použitím

Po vyjmutí pánve z obalu ji důkladně umyjte, abyste odstranili veškerý prach a nečistoty. Následně pánev pečlivě osušte papírovými utěrkami nebo čistou utěrkou na nádobí.

Vaření

Pro vaření stačí použít malé množství másla nebo oleje, abyste zabránili přichycení jídla k pánvi. Doporučujeme vyhnout se nepřilnavým sprejům na vaření, které by mohly poškodit povrch pánve. Pro nejlepší výsledky používejte nádobí ze dřeva, silikonu nebo plastu, ideální jsou například nylonové lžíce a stěrky.

Čištění

Před čištěním nechte keramické pánve zcela vychladnout. Extrémní změny teploty, jako je vložení horké pánve přímo do studené vody, mohou poškodit nepřilnavý povrch a pánev dokonce prasknout. Po vychladnutí můžete pánev bezpečně umýt v myčce nádobí nebo ručně použít měkkou houbičku nebo kartáč s prostředkem na mytí nádobí.

Skladování

Pro bezpečné uložení pánve vždy používejte ochrannou podložku na pánve Combekk, zejména u pánví s nepřilnavým povrchem. Vyvarujte se stohování pánví bez ochranné podložky. Doporučujeme vždy používat chránič pánve nebo ji zavěsit na háček v kuchyni.