Sušení švestek v sušičce, domácí sušené švestky

Podařilo se vám nasbírat mnoho švestek a nevíte co s nimi? Možností úprav, aby se zachovaly, je poměrně dost a jednou z nich je i sušení. Domácí sušené švestky lze jíst po celý rok a i po několika měsících od úpravy si zachovají skvělou chuť. Sušení švestek v sušičce je navíc díky novým přístrojům velice jednoduché.

Jak správně usušit švestky?

Nejprve je důležité švestky pečlivě umýt a vypeckovat, poté je rozkrojit na poloviny nebo čtvrtiny. Vhodné sušičky potravin zajišťují pomalé a rovnoměrné sušení, které minimalizuje ztrátu vitamínů a minerálů. Takto sušené švestky budou nejen chutné, ale také plné cenných živin, což je činí ideálními pro zdravé mlsání nebo jako přísadu do různých pokrmů.

Sušička potravin Yden pro sušení švestek

Doporučené produkty

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše