Rozdíl mezi nepřilnavým povrchem Neverstick 2, Neverstick 3 a Scoville

Hlavními rozdíly mezi jednotlivými řadami jsou především v síle hliníkového základu, odolnosti materiálu vůči konkurenci a počtem nepřilnavých vrstev.
Více o srovnání jednotlivých kolekcí se dočtete ZDE.

Nádobí značky Scoville Neverstick1 představuje nejnovější technologie a revoluční inovace na poli nepřilnavého nádobí. Řada nádobí Scoville je vyrobena z tvrzeného hliníku je speciálně navržena tak, aby vám usnadnila život. Exkluzivní nepřilnavý povrch vydrží mnohem déle než ostatní  povrchy, využívá 5x silnější technologii a díky tomu můžete vařit zdravě s minimem oleje nebo ostatních tuků.

Tato základní sada 5 ks nádobí Scoville je ideální, pokud právě zařizujete novou kuchyni. Nádobí Scoville se stane vaším každodenním pomocníkem. 

NEZÁVISLÝ TEST NÁDOBÍ EAZIGLIDE - ČTĚTE VÍCE.

Sada obsahuje:

  • rendlík průměr 16 cm
  • rendlík s poklicí průměr 18 cm
  • rendlík s poklicí průměr 20 cm
  • pánev  průměr 26 cm
  • pánev wok průměr 28 cm
  • Vhodná do trouby: ne
  • Mytí: Všechny nepřilnavé povrchy nádobí jsou i přes svou odolnost náchylné k opotřebení při mytí v myčce nádobí. Čistící prostředky používané v myčkách často obsahují abrazivní látky a agresivní chemikálie nebo jejich kombinaci, které mohou mít za následek nadměrné a zrychlené opotřebení či narušení nepřilnavé vrstvy. Pro zachování dlouhodobé funkčnosti a stálosti nepřilnavé vrstvy doporučujeme pouze šetrné ruční mytí měkkou částí houbičky za použití běžných detergentů bez abraziv (tj. drsných částic způsobujících obrušování).

 

Návod k nádobí Eaziglide Scoville na údržbu a použití ke stažení ZDE.

Z čeho a jak je vyrobena nepřilnavá vrstva Neverstick nádobí Eaziglide a Scoville?

Znáte CocaColu? Světově proslulé obalované kuře KFC? Mimořádné úspěšný bylinný likér Becherovka?
Co mají tyto produkty a značky společné? Tak jako mnoho dalších - ke kterým patří i značky nádobí od společnosti Imperial GB, Eaziglide a Scoville - mají tajný recept složení a výrobního postupu... číst celý článek