Proč si připravit šťávu z červené řepy?

Červená řepa je jedna z typických surovin, které buď milujete, nebo nesnášíte. Vzhledem k jejím nutričním hodnotám a účinkům na lidský organismus doporučujeme spíše první variantu. Jednou z možností, jak červenou řepu konzumovat a ještě si na ní pochutnat, je forma čerstvě odšťavněné šťávy. Červenou řepu můžete navíc zkombinovat s ovocem nebo sladkou mrkví a získáte skvělou šťávu bohatou na vitamíny, minerální látky a další významné živiny. Trpíte nedostatkem železa?

Doporučené produkty

Šťáva z červené řepy prospívá krvetvorbě. Kromě toho je skvělým pomocníkem při detoxikaci organismu a očistě orgánů. Červená řepa ale obecně přispívá k lepší přirozené obranyschopnosti organismu. Zároveň eliminuje únavu a celkovou vyčerpanost, a proto je vhodná zejména během dlouhých podzimních a zimních dnů.

Recepty z červené řepy
Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše