Karu 2 Pro – pečení na dřevě, uhlí i plynu

Dřevo, uhlí nebo plyn.* S pecí Ooni Karu 2 Pro máte všechny možnosti v jednom zařízení. Stačí si vybrat, co vám nejvíce vyhovuje.

* Plynový hořák se prodává samostatně.

Srovnání modelů Ooni pecí na pizzu naleznete zde.

Odpovědi na nejčastejší dotazy k pizza pecím Ooni naleznete zde.

Prostorná pec na pizzu

Karu 2 Pro nabízí pečicí plochu 43 cm a vnitřní výšku 14,5 cm, takže poskytne dostatek místa pro skutečně univerzní pečení. Bez problémů v ní připravíte pizzu až o průměru 40 cm, ale i celé pečené kuře. Díky velkorysému prostoru je manipulace jednoduchá a pohodlná – ať už pizzu vkládáte, otáčíte nebo vyjímáte.

Dokonalý přehled nad pečením

Velká dvířka z odolného borosilikátového skla vám umožní sledovat celý proces pečení v reálném čase. Technologie ClearView™ zabraňuje usazování sazí, takže sklo zůstává čisté a vy nepřijdete o pohled na rozpékající se sýr a křupavě zlatavé okraje – a to vše při zachování potřebného tepla uvnitř pece.

Dokonalé řízení teploty pro perfektní výsledky

S pecí Karu 2 Pro dosáhnete profesionálních výsledků – umí vyvinout teplotu až 510 °C, takže upeče pizzu s dokonalou kůrkou za pouhých 60 sekund.

Díky Bluetooth rozhraní Ooni Connect™ Digital Temperature Hub máte všechny údaje o teplotě neustále po ruce – přímo ve svém telefonu. Pec sama hlídá vnitřní teplotu a vy přesně víte, kdy je připravena k pečení. Přiložená digitální sonda na maso vám navíc umožní sledovat teplotu uvnitř pokrmů a zajistit perfektní výsledek při každém vaření.

Patentovaná technologie Ooni Flame Keeper™ se stará o optimální proudění vzduchu a rovnoměrné rozložení tepla v celé peci, takže každý pokrm je dokonale upečený ze všech stran.

Spolehlivý výkon, dlouhá životnost

Díky robustní povrchové úpravě je pec chráněna před povětrnostními vlivy. Pevná ocelová konstrukce s hustou izolací navíc udrží teplo přesně tam, kde má být. Výsledkem je zařízení, které vám bude poskytovat spolehlivý výkon po mnoho let.

Snadná údržba díky samočištění

Čištění už nemůže být jednodušší – při vysokých teplotách se zbytky jídla na pečicím kameni samy spálí. A díky odnímatelné palivové zásuvce se popel po vaření vysype rychle a bez námahy.