Odšťavňovač na výrobu míchaného džusu s obsahem bezinkové šťávy

Bezinky jsou drobné černé bobule získávané z asi dva metry vysokého keře bezu černého (Sambucus nigra). Plody jsou bohaté na glykosidy, antokyany, karoteny, vitaminy B a C, cholin a organické kyseliny. Ve velkém se používají na léčbu migrén a nervového systému, hlavně na léčení trojklanného nervu.

Nejpozoruhodnější na odšťavňovači jsou jeho pomalé rotace, díky nimž zůstanou ve zpracovávaných potravinách živiny a vše je jemně a pečlivě rozemleto. Další nespornou výhodou je dělená násypka, díky níž je přístroj velmi bezpečný a není se tedy třeba ničeho obávat. Před zpracováním nicméně doporučujeme potravinu (jablko, hrušku aj.) nejprve rozkrojit, abyste se přesvědčili, že zpracujete kvalitní zdravé ovoce a zeleninu.

Zvýšením teploty při povaření dochází ke znehodnocování výše zmíněných vitamínů a antioxidantů, proto je ideálním řešením použití lisu, který pracuje za pokojové teploty. Lis je velmi snadno ovladatelný, má několik bezpečnostních pojistek, díky nimž je práce s ním maximálně bezpečná, a jeho součásti jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Díky tomu je skvělým pomocníkem v kuchyni, kterého si jistě brzy oblíbí celá rodina.

Ovocné šťávy
Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše