Lurch - Flexiforma na pracny

Staňte se mistrem pečení s prémiovou pečící formou z jedinečného materiálu - silikon Flexiform Platinum. Lurch nabízí skvělou formu pro splnění vašich snů. Sušenky pro dokonalý čas u kávy a čaje.

Flexiforma na pracny

“Během krátkého okamžiku, když se smíchá chuť koláče s douškem čaje a dotkne se mého patra, jsem v koncích … Odkud se ve mně probudí tato mocná radost?” Těmito výstižnými slovy popsal spisovatel Marcel Proust pracny a zvýšil tak povědomí těchto malých sušenek až za hranice Lotrinska a Francie. Můžete si být jisti, že vy i vaši hosté se díky Lurch Flexiform silikonové formě na pracny ocitnete v podobné extázi. S formou na pracny upečete krásně tvarované sušenky ve tvaru lastury pro vaše chvíle u čaje a kávy, které si vaši přátelé zamilují.

Upečte si pracny dle svých představ

Klasické pracny z Paříže se převážně vyrábí z mandlí. Ve Vídni jsou tyto sušenky známější a oblíbenější s vanilkou. Cukroví získá chuť a vůni ovoce nebo květin díky šťávě z pomeranče či aroma z květin. Milovníci čokolády si pochoutku ozdobí čokoládovou polevou a milovníci ovoce zase nepohrdnout marmeládou, džemem či povidly.

Lurch - Pracny 9 ks - upečte si pracny dle svých představ
Lurch - Základní informace o formě Pracny 9 ks

Základní informace o formě

  • forma na devět pracen
  • vyrobeno ze 100% platinového silikonu
  • šetrná k potravinám, neovlivní chuť, odolná vůči ovocným kyselinám
  • odolná teplotám od -40°C do 240°C
  • maximální nepřilnavost
  • lze mýt v myčce

Flexiform - silikonová forma na pracny nabízí mnoho výhod. Díky nepřilnavémui materiálu se sušenky k formě nepřichytávají a po upečení je lze velmi snadno z formy vyjmout, aniž byste museli formu předtím vymazávat. Materiál je určen pro styk s potravinami a neovlivňuje chuť. Rozsáhlá tepelná odolnost od -40°C do 240°C umožňuje používat formu nejen v troubě, ale také v mrazáku pro tvorbu zmrzlin a ledových mušlí.

Přehled vlastností silikonových forem

  • šetrné k potravinám, neovlivní chuť, odolné vůči ovocným kyselinám
  • odolná teplotám od -40°C do 240°C
  • formy vhodné do trouby, mikrovlnky a mrazáku
  • nenáročné pro uskladnění
  • flexibilní a stabilní
  • snadná údržba v myčce i rukách
  • maximální nepřilnavost
  • 100% BPA free

LURCH je specialistou na silikon již od roku 1999.

Rozšířili jsme použití tohoto moderního materiálu na řadu skvělých kuchyňských nástrojů a pomocníků.

Pro značku LURCH používáme speciální Premium Platinum Silikon, který v kuchyni otevírá zcela nové možnosti využití.

Je flexibilní, stabilní, snadno se čistí a odolává vysokým teplotám. A to je jen zlomek úžasných vlastností, které tento materiál může nabídnout.

Lurch Flexiforma
Lurch - Flexiform - silikonová forma na pečení pan perníček - hnědá

Co je Premium Platinum Silikon?

Jedná se o silikonovou "gumu" (pryž) vyrobenou ze základního prvku křemíku a platiny (jako katalyzátoru) a přidaného barviva.

S 27% výskytu je křemík hned po kyslíku dalším nejhojnějším prvkem na zemi. Extrahuje se například z písku. Množství energie potřebné k výrobě Premium Platinum Silikonu je ve srovnání třeba s železem mnohonásobně nižší.

FLEXIBILNÍ a PEVNÉ

LURCH FlexiForm byly úplně první formy na pečení z platinum silikonu v celém Německu! Silikon je dnes standardním materiálem pro vaření, pečení a mražení. Originální řada FlexiForm zůstává nejoblíbenější značkou nejvyšší kvality na celém trhu a vyniká výjimečnými vlastnostmi:

  • zcela nepřilnavý Premium Platinum Silikon
  • snadné čištění a údržba
  • bezproblémové mytí v myčce nádobí
  • odolává kyselinám z ovoce a chlebového kvásku
  • nezabírá místo při skladování
Lurch flexiforma chléb
Flexiforma Lurch dort

Díky využití dostatečného množství prémiového materiálu jsou naše formy velmi flexibilní a současně stabilní a pevné

Nejširší řada na trhu zahrnuje formy od běžných kulatých na bábovky a koblihy, přes různé velikosti hranatých či jiných tvarů až po různorodé speciální formy pro dekorativní pečení. Kvalita je ohromující. Originální řada FlexiForm je vyrobena ze 100% Premium Platinum Silikonu. Rozdíl jednoznačně poznáte a naprosto vás uchvátí.

Nástoje Smart

Řadu silikonových kuchyňských nástrojů Smart jsme vyvinuli podle principu "forma vychází z funkce". Funkčnost je tedy extrémně dobrá a skvělý design ji následuje. Náčiní série Smart má tuhé nylonové jádro potažené 100% Premium Platinum Silikonem. Nylon poskytuje nástrojům Smart zvýšenou pevnost a současně hebký vnější silikonový plášť umožňuje bezpečnou práci na povrchu nepřilnavého nádobí bez nebezpečí poškrábání.

Na rozdíl od pouhého nylonu, který se často taví či připaluje (a zdeformované nástroje jsou pak nefunkční), silikonové náčiní přiléhá k povrchům nádob jako "stěrka" (ano funguje tak i "trojhranná" naběračka!) a nezanechává zbytky jídla v nádobí.

Smart_Tool
Lurch podložka

Silikonové kuchyňské nářadí LURCH je vysoce univerzální

Díky mimořádné teplotní odolnosti je možné s ním vařit, smažit, opékat či polévat dobrotami při grilování či v troubě.

 

Milujeme pečení a výhradně ve formách FlexiForm již pečeme více než 20 let. Silikon nás od samého počátku tak uchvátil, že jsme už nikdy v ničem jiném péci nechtěli.

Lurch forma na chléb
Lurch pečivo

Pečící formy LURCH FlexiForm vynikají extrémní životností, takže na ně poskytujeme 15 let záruky!!! Při slušném zacházení jsou prakticky nezničitelné, protože jsou vyrobeny z celistvého materiálu bez nanášení jakýchkoli dodatečných vrstev.

Formy na pečení FlexiForm vyrábíme ze 100% LURCH Premium Platinum Silikonu. To je udržitelnost v té nejčistší formě.

 

Premium Platinum Silikon je stoprocentně "potravinářský" a absolutně bezpečný a neškodný. Originální LURCH FlexiForm Premium Platinum Silikon:

  • je tvarově stálý díky tomu, že nešetříme materiálem (nekrčí se, netrhá se, neškrábe se ani jinak nedegraduje)
  • na rozdíl od mnoha jiných "forem" odolává působení chlebového kvásku a kyselinám z ovoce a potravin
  • trvale si udržuje maximální nepřilnavost... žádné pečivo ani cukroví se k formě prostě a jednoduše nepřipeče
  • má skvělé energetické vlastnosti a zaručuje rovnoměrné propečení s nádherným křupavým povrchem či kůrkou
  • je antialergenní a nepřenáší vůně ani chutě
Flexiforma čokoláda