Křupavé bagety
Příprava křupavých domácích baget s kuchyňským robotem Ankarsrum. Jejich zlatavá kůrka a měkká vnitřní textura uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Příprava těchto baget doma umožňuje využít čerstvé suroviny a přizpůsobit recept podle vlastních preferencí, což přináší neporovnatelnou chuť a vůni. Není nic lepšího než si vychutnat čerstvě upečenou bagetu...
Domácí bageta, jak na ni?
Na přípravu 4 kusů baget budete potřebovat:
- 500 ml vody
 - 2 a 1/4 lžičky sušeného aktivního droždí nebo 25 g čerstvých kvasnic
 - 2 lžíce olivového oleje
 - 1 polévková lžíce soli
 - 5 1/2 šálků mouky
 
Postup naleznete níže ve video receptu nebo v originální knize receptů Ankarsrum, která je součástí balení tohoto multifunkčního kuchyňského robotu.