Křížaly z jablek vyrobené v sušičce

Naši prarodiče moc dobře věděli, jaký poklad představuje usušené ovoce. Sklidit a zpracovat velké množství ovoce je někdy v nadlidských silách, zvláště pokud se urodí více než obvykle. Pak jsme zasypáni množstvím nádherných a chutných jablek, které by byl hřích nezpracovat. Jenže co dělat, když jsou sklenice a sklepy plné? Kam s přebytečným množstvím jablek? Tím nejlepším východiskem je právě usušení.

Jak jablka nejlépe usušit?

Nejlepším způsobem, jak dobře usušit jablka, jsou sušičky na ovoce. Díky sušičkám můžete velmi prakticky uskladnit velké množství jablek, která po usušení zaberou jen minimum místa, ale chuť a vůni si stále zachovají. Křížaly z jablek vyrobené v sušičce jsou lahodným a velmi praktickým způsobem, jak nemusí přijít ani jedno jablko nazmar. Během dlouhých zimních večerů není nic lepšího než si vychutnávat chuť křížal, které si dokonale uchovaly skvělou chuť jablečných odrůd.

Sušení křížal, jak nejlépe usušit křížaly z jablek

Sušené křížaly z jablek bez hrozby plísně

Díky moderním sušičkám se již nemusíte obávat toho, že vám uskladněná jablka nevydrží ani do Vánoc. Díky dokonalému sušení s kontrolou zbytkové vlhkosti, kterou nabízí infračervená sušička Yden, žádná plíseň nehrozí.

A jak jablka v sušičce usušit? Jednoduše rozložíte plátky jablek na sušící pláty a vložíte do sušičky. Za pár hodin máte skvělé křížaly, které jsou zbaveny všech choroboplodných látek, které by mohly dělat problémy při skladování.

Křížaly se stanou oblíbeným a velmi zdravou pochoutkou pro celou vaši rodinu. Pokud jí chcete nabídnout to nejlepší pro zdraví, rozhodně si pořiďte sušičku, která má řadu velmi praktických vlastností, které ocení nejedna domácnost.

Infračervená sušička Yden pro výrobu jablečných křížal

Křížaly plné báječné chuti a vitamínů

Křížaly z jablek vyrobené v sušičce jsou opravdovým pokladem. Jablka si zachovají svou chuť, aroma i vitamíny a navíc dlouho vydrží. Mnohdy se stává, že jablka ve sklepech shnijí a pak jen pláčeme nad tím, že jsme je lépe neuskladnili. Po sušení v sušičce vydrží jablka mnohem déle a budete si je moci vychutnávat ještě dlouho poté, co se jablka uskladněná v bedýnkách scvrkla nebo shnila!

Doporučené produkty

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše