Jak šetrně zpracovat a usušit ovoce, zeleninu, bylinky a houby

Už vás nebaví zavařovat potraviny či je mrazit? Pak je dobrou volbou si potraviny nasušit. Sušení je totiž způsob, jak uchovat dlouhodobě potraviny, aniž by ztratily vitamíny, minerály či vlákninu. Nejvhodnějším šetrným řešením je sušení za pomocí použití sušičky potravin Yden a následné správné uskladnění nasušených potravin v uzavíratelných nádobách nebo látkových sáčcích.

Sušička potravin Yden využívá horizontálního proudění vzduchu, díky kterému je dosaženo rovnoměrného a bezpečného sušení. Toto sušení zamezí vzniku kvasinek, plísní a bakterií. Během sušení není zapotřebí prohazovat sušící pláty a i přesto budou všechny suroviny dokonale a rovnoměrně usušené v celém svém objemu.

Ydenka je vybavena solárním módem, kde za působení infračerveného záření působí na potraviny stejně, jako byste je sušily na slunci. U sušičky Yden si také můžete zvolit mód sušení ve stínu, který suší při konstantní teplotě a proudění vzduchu. Oba módy lze nastavit manuálně i automaticky.

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše