Správné uskladnění usušených potravin

Sušení v sušičce prodlužuje trvanlivost jednotlivých potravin. I proto patří tento způsob k oblíbeným úpravám nejen ovoce a zeleniny. Po usušení jsou potraviny zbaveny vlhkosti. Tu ovšem mohou opět natáhnout ze vzduchu.

Je tak velmi důležité uchovávat sušené potraviny v suchu a ideálně při konstantní teplotě do 15 °C. Stejně tak chraňte sušené plody a další potraviny před přímým světlem. Mohlo by totiž dojít k rychlejší oxidaci nebo ke změně barvy potravin. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 24 z 4

Dříve byly oblíbené především papírové a plátěné pytlíky. Dnes je však lepší upřednostnit dobře těsnící nádoby. Vyhledávané jsou například uzavíratelné sklenice. Co se týče doby skladování, sušené potraviny by se měly skladovat maximálně po dobu jednoho roku.

Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše