Nerezové profesionální odšťavňovače

Zdraví má na světě nejvyšší hodnotu, proto bychom starost o něj neměli podceňovat. Důležitý je pravidelný přísun vitamínů, minerálů a dalších pro tělo potřebných látek. V tom Vám napomůžou luxusní odšťavňovače, které naše společnost nabízí. A jak vybrat ten nejlepší? Přesto, že je u některých zákazníků vodítkem hlavně cena, nejpodstatnější pro odšťavňování je výkonnost a vlastnosti odšťavňovače, které musí vyhovovat individuálním požadavkům každého zákazníka. Proto se zaměřte spíše na kvalitu než na cenu, taková investice se Vám totiž zaručeně vrátí. Nutná je samozřejmě i Vaše silná vůle, která rozhoduje o tom, zda si po koupi odšťavňovače pravidelně nakoupíte zeleninu či a zařadíte šťávy trvale do svého jídelníčku.

Stačí si vybrat!

Existuje mnoho typů odšťavňovačů, proto není zrovna snadné vybrat si ten správný. U nás v obchodě můžete nalézt odšťavňovače několika kategorií - odstředivé, šnekové, dvouhřídelové a tlakové lisy. Jejich název se liší podle způsobu, jakým oddělí šťávu od vlákniny. Můžete se rozhodnout, zda dáte přednost tradičnosti a zakoupíte si ruční mlýnek, který je ovšem velmi vhodný zejména pro cestovatele, protože je snadno přenosný, nebo si raději pořídíte pohodlný elektrický typ, jehož největšími přednostmi jsou rychlost a snadnost použití.

Dokonalý design

Odšťavňovací přístroje se liší i svým designem. Většina je v moderním provedení s využitím nerezového materiálu, takovým vzhledem totiž lehce zapadnou do každé kuchyně a navíc jí dodají na luxusu. Můžete u nás ale objevit i plastové či nerezové provedení. Záleží pouze na zákazníkovi, jakému dá přednost. Nerezový materiál umožňuje snadné čištění a minimální péči o přístroj, rozkapaná šťáva nezanechává skvrny, takže si odšťavňovač udrží svůj nový vzhled spoustu let.

Domácí zmrzlina a další dobroty

odšťavňovačům jsme připravili také velké množství příslušenství. Velké oblibě se těší například homogenizační pouzdra na zmrzlinu a mražené dezerty, díky kterým je výroba domácí zmrzliny hračka! Zmražené ovoce necháme 30 minut povolit a pak jej vkládáme do plnící komory a dojde k homogenizaci. Případně můžete přidat jogurt anebo smetanu. K zakoupení je také velké množství sít, pěchovacích zátek a nádob. Rozjasněte si kuchyni svým nerezovým odšťavňovačem, který Vám budou všichni závidět!

Kategorie blogu
Nahoru

Používáme Cookies

Kliknutím na Přijmout vše udělujete souhlas s používáním cookies k zajištění správného zobrazování a chování webových stránek, k analýze návštěvnosti a k cílení reklam. Své předvolby lze změnit v nastavení cookies.

Přijmout vše