Lis na ovoce Ceado SL98 je další špičkový citrusovač z dílny italských designérů a výrobců profesionálního gastronomického vybavení. Citrusovač osvědčené konstrukce s pákovým přítlakem na rotační kužel je vybaven ventilátorově chlazeným asynchronním motorem s tepelnou pojistkou. Za opět nižší cenu nabízí vyšší spolehlivost a preciznější provedení. Elegantní masivní vzhled a jednoduché ovládání jsou výrazné rysy lisu na citrusy Ceado SL98. Princip lisování opět kombinuje tlak rotujícího kužele s odstředivou silou a je zárukou výborné výtěžnosti a kvality šťávy. Lisovací kužel se sítkem je na rozdíl od konkurence z kvalitní nerez oceli.

Lisovací rameno a trn umožňují zpracovat celou škálu citrusů (malé limetky, citróny, mandarinky, pomeranče, velké grapefruity). Výkonný motor vždy zajistí maximální výtěžnost čerstvé šťávy z pomeranče a dalších citrusových plodů bohaté na vitamín C. Stačí jen například plod pomeranče rozkrojit na polovinu, přiložit na vrchol odšťavňovacího kužele a přitlačit víko. Sklopení víka automaticky spustí rotaci a polovina pomeranče se během několika vteřin beze zbytku odšťavní. Pro snadné umístění plodu má kužel na vrcholu kovový trn. Omezení kontaktu pomeranče s rukou je výhodou pro méně zkušenou a začínající obsluhu a minimalizuje riziko poranění při styku s rotujícím kuželem. Polovina pomeranče při odšťavňování díky konstrukci víka neprokluzuje a celá operace je mimořádně snadná. Velmi jednoduché je také čištění a mytí přístroje.
 

Díky jedinečnému designu a velmi tichému chodu motoru se Ceado SL98 brzy stane Vaším nejoblíbenějším přístrojem v kuchyni, ať již doma nebo v restauraci, kavárně či baru.
 

HUBNUTÍ s ovocnými šťávami

Čerstvé ovoce obsahuje hodně vlákniny, která podporuje činnost střev. Proto odborníci radí koznumaci čerstvého ovoce. S ovocnými štávami jsou výživné látkky z ovoce trávicím ústrojí zpracovány ještě rychleji. Získáte důležité vitaminy i minerální látky. Nejlépe uděláte, když si šťávy připravíte sami doma. Při nákupu šťáv dbejte na to, aby neobsahovaly aromatické látky, barviva nebo rafinovaný cukr.
 

Nápoj na hubnutí s grepem (300 kJ)

Mohlo by vás také zajímat: